Utisci

Siniša i Ljiljana Mladenović komentar iskustvo nutricionista
05.09.2022 - 10:41

Siniša i Ljiljana Mladenović

Supruga i ja smo se zajedno prepustili vama i vašem režimu zdrave ishrane!Pored gubitka težine koji je bio prvi cilj,ostvarili smo i niz drugih povoljnosti po naše zdravlje! Vrlo zahvalni Siniša i Ljiljana i preporuka svima koji se dvoume!

Milena Janković komentar iskustvo nutricionista
05.09.2022 - 10:40

Milena Janković

Hvala vam punoo. Bez vase pomoci ne bih mogla da dodjem do zeljenih rezultata, a pokusavala sam toliko puta.
Presrecna sam i prezadovoljna.
Vec preko godinu dana odrzavam zeljenu kilazu, ali to nije tesko uz vase zdrave i preukusne recepte. Divni stee!

Biljana Mitrović komentar iskustvo nutricionista
05.09.2022 - 10:39

Biljana Mitrović

Zdravo, moje ime je Biljana. Imam 37 godina i počela sam da se borim sa viskom kg od prve trudnoće. Probala sam razne dijete ali ništa nije urodilo plodom. Stalno sam gledala stranice raznih nutricionista ali sam iskreno bila skeptična. Da li to uopšte radi? A onda sam jedan dan odlučila, hajde da probam nemam šta da izgubim. Odlučim se za JEDI I POBEDI!!! Odličan tim, za svaku preporuku!!!! Uz njihov jelovnik sam skinula 15kg, ali nije samo poenta skunuti kg. Poenta je što su uvek tu za tebe i uz tebe, jako puno pomažu, daju vetar u leđa i nema odustajanja!!!! Uz njih imaš puno energije, puno smeha! Svaka čast!!!! Preporučujem ih svima jer znam koliko su meni pomogli!!!! Bravo za tim koji pobeđuje!!!!👏👏👏

Ana Živković komentar iskustvo nutricionista
05.09.2022 - 10:39

Ana Živković

Želela bih da uputim sve pohvale. Uz vašu pomoć sam kroz mesec dana videla velike rezultate, pritom se nisam izgladnjivala jer sam imala ravnomeran unos svih namirnica. Uz vašu pomoć sve je lakše. Najbolji ste!